Sportul-Studentesc-CF-Braila-4-0-16
CF BRĂILA – SPORTUL STUDENȚESC 13.04.13 MECIUL CARE O POATE READUCE PE CF BRAILA PE LOCUL 2!

Derby: ”Stabilitate vs anarhie”

Etapa cu numarul 20 din Liga a II-a, are ca derby infruntarea dintre revelatia de pana acum a campionatului, CF Braila si Sportul Studentesc, echipa care dupa prima jumatate a campionatului parea ca va promova fara probleme, insa problemele financiare au condus la o degringolada totala!

Avand in vedere ca Sportul Studentesc va introduce juniorii in acest meci, CF Braila porneste clar ca favorita, ceea ce vom avea in vedere va fi diferenta de scor, sperand ca echipa noastra va trece pe plus la golaveraj. Daca ar fi sa studiem cele doua parti combatate am rezuma in acelasi mod ca in titlu: in echipa gazda sa instaurat stabilitatea dupa meciul castigat in deplasare la Navodari, au moralul foarte bun, in timp ce in echipa oaspete domina inca o stare inconsecventa, datorita problemelor financiare!

Financiar suntem printre puţinele echipe care nu ne confruntăm cu probleme. Ce o să fie pentru Liga I vom vedea. Noi, conducerea tehnică, cât şi jucătorii ne facem treaba, jucăm pe teren şi, repet, pentru cârcotaşii, vrem să promovăm. Acesta este obiectivul nostru şi nu ne dăm la o parte pentru nimeni”, a spus după meciul cu Sageata Navodari antrenorul brăilenilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s