CF Braila – Delta Tulcea 1-1! Prelungim deznodamantul…

cfbr-delta2

 CF BRĂILA – DELTA TULCEA 1-1 27.04.13 Amanam „verdictul” din acest sezon!

Echipa braileana a uitat gustul victoriei!

CF Braila obtine un punct din confruntarea cu Delta Tulcea, una dintre contracanditate la promovare! Avand in vedere cursul jocului, unul plictisitor putem spune ca acest rezultat reflecta intradevar ceea ce s-a intamplat pe teren! Prima repriza si-a revendicat-o Delta; atacand poarta lui Bunduc si coroborata cu pozitionarea deficitarea a fundasilor braileni au reusit sa speculeze cateva faze, fapt ceea a si condus la obtinerea si implicita la transformarea unui penalty, acordat regulamentar in minutul 25! In partea secunda a meciului, jucatorii braileni si-au amintit ca joaca pe Municipal, acasa, si au inceput goana dupa egalare! Trebuie sa remarca un plus (+) si un minus (-) la nivelul jucatorilor: minusul il contabilizeaza Sorin Frunza, veteranul echipei, care nu se regaseste de cateva meciuri! Daca pana acum era playmakerul echipei, prestatia sa a dezamagit inca o data si se pune problema daca nu cumva a terminat benzina pentru acest sezon. De cealalta parte plusul il reprezinta Alexandru Ciocalteu care a avut o prestatie putin peste media echipei, a reusit sa dezlege apararea tulcenilor si in cele din urma a si marcat in minutul 66!

In acest meci Alin Panzaru a trimis in teren urmatorul ”11”: Bunduc – Bosoi (cpt.), Ignat, Ivan, Sânmărtean – Frunză, Ochia, Puşcaşu, Pungă – Rusu, Ciocâlteu!

Dupa aceste 2 meciuri din care am reusit sa obinem doar 1 pct, urmeaza cea mai dificila deplasare la Botosani, unde o sa ne astepte o atmosfera ostila si o echipa foarte bine pregatita fizic! Speram sa obtinem cele 3 puncte!

In final… zic: HAI BRAILA!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s