SONY DSC
CF BRĂILA – FC CLINCENI 3-1 23.11.13 INVINGEM LIDERUL!

”Am facut cel mai bun meci din acest sezon”

Meciul se anunta ca fiind de 2 solist, avand in vedere forma slaba a jucatorilor braileni si faptul ca echipa oaspete suferise doar o singura infrangere. Insa Panzaru si jucatori au dat peste cap planurile liderului de a-si consolida pozitia.

Inceputul meciului ne gaseste in atac, avem posesie buna si incercam de cateva poarta lui Bolboasa, apoi in minutul  25, Marius Dima reuseste sa inscrie un gol superb, cu un voleu lobat. FC Clinceni nu reuseste sa isi revina din socul primirii golului, iar in minutul 35, profitand de greselile lui Straton şi Arm. Karamyan, Adi Campeanu inscrie pentru 2-0.

La pauza scorul este de 2-0 pentru Braila, insa suporterii braileni raman precauti avand in vedere mai vechile metehne ale echipei…

Dupa reluarea jocului, in minutul 53, Stelian Stancu reduce diferenta de scor printr-o lovitura libera de la 20 de metrii iar echipa Brailei pare sa piarda de sub control partida, insa in minutul 66, Adi Campenu stabileste scorul final 3-1, printr-un lob de la 16 metri.

Astfel consemnam a trea victorie a brailenilor nostri in aceasta editie a Ligii a II-a, deasemenea am atins borna de 1.801 de puncte in Liga a II-a. Am evoluat in aceasta Divizie 52 de sezoane stabilind urmatoarele rezultate: 1578 de meciuri, 669 de victorii, 275 de egaluri, 633 de infrangeri, golaveraj 2.323 – 2.173

Pânzaru a inceput cu urmatorul 11: A. Comănescu – D. Spiridon, L. Ivan, D. Ignat, C. Necoară – Bosoi, Ochia, R. Neagoe, Frunză (cpt.) – M. Dima, Ad. Câmpeanu.

Etapa viitoare intalnim iarasi „liderul”, CSMS Iasi aflandu-se la egalitate cu FC Clinceni, speram ca in aceste meciuri grele, echipa noastra sa se motiveze sa obtina cat mai multe puncte.

Sper să facem un joc bun pentru moral. Plecăm din start cu şansa a doua, dar nu avem nimic de pierdut, eu sper să mai acumulăm puncte. Este greu de crezut că vom mai prinde turneul play off, ar însemna să câştigăm toate meciurile până la finalul campionatului, de aceea ne vom îndrepta atenţia spre meciurile cu echipele pe care le vom întâlni în play out. Ca să ne menţinem în acest eşalon.”  Declara Alin Panzaru inaintea meciului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s