Unde sunt suporterii?

2431846

Sporturile preferate de braileni au revenit din vacanta si au debutat in noul sezon 2014-2015, desigur fac referire la fotbal si handbal. Debutam cu victorii, CF Braila invinge Balotestiul, iar Dunarea se impune in fata  echipei din Tg-Mures, ambele partide disputandu-se in „fieful” nostru – BRAILA – contabilizand 1.600 de SPECTATORI (1.000 handbalul + 600 fotbalul).

Si acum apare intrebarea unde sunt SUPORTERII? Pentru ca pe spectatori i-am intalnit in ambele partide…

Unde sunt oamenii care sa strige de bucurie la marcare unui gol, care sa incurajeze echipa, care sa cante pentru echipa, care sa creeze o atmosfera apasatoare pentru adversar, unde este „zgomotul” produs de publicul brailean?

Apar aceste intrebari pentru ca in cele 2 meciuri, oamenii au venit ca la un spectacol, unde aplaudau momentele cele mai bune, iar la final aplaudau prestatia „actorilor” si ATAT…

Este BRAILA uitata de proprii suporteri? DA, cu siguranta, pentru ca exista in orasul nostru oameni care se organizeaza in grupuri si pleaca in deplasari pentru echipele din capitala – si nu sunt putini… deci stiu cu ce se „mananca” fenomenul ULTRAS, stiu sa isi incurajeze echipa, stiu sa o urmeze si sa o apere, sa isi care in ghiozdan banner-ul pe care il protejeaza, insa toate astea pentru Steaua, Dinamo si Rapid Bucuresti!

Cu Braila noastra ce facem? Stiu ce o sa zica lumea: „asteptam sa vina cineva cu bani sa bage in echipe sa facem performanta…” asteptam mereu de la altii? Nu poate urma si braileanul atitudinea suporterului ploiestean, timisorean, pitestean, sibian chiar si constantean?

Din fotbalul „mic” ei il fac mare…

Flacara Moreni – Liga a IV -a

 

ASU Timisoara – Liga a IV-a

 

LSS Vointa Sibiu – Liga a IV-a

 

Olimpia Satu Mare – Promovare in Liga a III-a

Publicitate

4 comentarii

  1. ai dreptate total in ceea ce spui, din pacate nu exista un grup care sa se organizeze si sa fie 100% pentru BRAILA cum sunt in alte orase si in acel grup sa nu existe stelisti si dinamovisti, cum se intampla la noi… de asta se intampla ceea ce se intampla din cauza educatiei inexistente la Braila cu privire la echipa locala si la sustinerea acesteia neconditionat si mai ales din PELUZA. In afara de asta cei care au fost in urma cu cativa ani majoritatea s-au retras pe la facultati pe la diverse orase vecine si din spate nu a mai venit nimeni, si nimic de calitate care sa promoveze echipele locale.

  2. baietii sunt si vor fi mereu dar nu este sustinere de nici un fel…defiecare data cand au vrut sa fie bine au intervenit probleme de toate genurile!!!! si sa nu vb de,deplasari ca trebuiau rugaminti ca sa se poata merge mai vb de o coregrafie ceva,,,,,,

  3. Nici macar acasa nu-i sustinem.E pe yt un rezumat la un meci jucat acasa de Braila cu Gloria Buzau unde pe stadionul nostru se canta pentru Gloria Buzau iar Brailenii erau huiduiti.Macar 30 de oameni daca ar fi sa se organizeze macar pentru meciurile de acasa ar fi foarte frumos.Eu stau aproape de stadion deci as veni la fiecare meci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s