Un singur PUSCAS astazi! Dacia Unirea Braila – Dunarea Calarasi 1-1

Si a trecut si meciul cu Calarasiul… unii ne vedeau victime sigure, avand in vedere cele 8 goluri incasate de Gloria lui Viorel; altii sperau ca ne vom reveni din pasa proasta prin care trecem si vom obtine cele 3 puncte.

PRIMA REPRIZA – Incepem partida doar cu gandul sa inchidem meciul cat mai repede, astfel in minutul 5 Puscasu suteaza spre poarta oaspetilor din 10 metri, insa portarul Calarasiului respinge si ii pune pe contraatac pe jucatorii Dunarii care ajung in preajma portii lui Mitrea, Alexandru Stoica suteaza insa nu il poate invinge pe portarul nostru care deviaza mingea in corner.

In minutul 20, Andrei Puscasu are o noua ocazie de a deschide scorul, este servit foarte bine de Petean, iar din 6-7 m reia cu capul peste poarta. 13 minute mai tarziu avea sa vina si golul nostru marcat de Andrei Puscau – un sut spectaculos de la 25 de metri care poposeste in vinclul portii aparate de portarul Lungu.

Daca in prima jumatate a reprizei I s-a remarcat Andrei Puscasu, pe finalul reprizei, a venit randul capitanului nostru – Sorin Frunza sa iasa la „rampa”, mai intai in minutul 40 cu „specialitatea casei” – lovitura libera de la 20 de metri, insa sutul acestuia loveste vinclul portii adverse, mingea iesind in aut de poarta. Prima repriza se termina tot cu o actiune a lui Frunza, care suteaza de la 23 de metri fara a ii pune mari probleme lui Lungu.

REPRIZA A DOUA – Nici nu iesim bine de la cabine ca primim doua lovituri: Laurentiu Petean se accidenteza, parasind terenul, iar oaspetii egaleaza prin Alexandru Stoica.

Ne revenim destul de greu, parca uluiti ca am primit asa repede gol, iar prima noastra ocazie importanta este consemnata in minutul 56 Sorin Frunza suteaza periculos, mingea fiind respinsa in corner de portarul Calarasiului.

In decurs de 2 minute –  76-78 – apararea noastra a fost „grogy”, mai intai Ghiocel este depasit usor de un adversar oferindu-i acesta posibilitatea sa suteze din 8 metri, mingea trecand putin pe langa poarta lui Mitrea; apoi a venit randul lui Laurentiu Ivan sa se faca „remarcat” gresind la 25 de metri de poarta, o greseala ce ne putea costa primirea unui gol daca Cristi Mitrea nu ar fi avut o interventie spectaculoasa ce a scos mingea de pe linia portii la sutul lui Alexandru Stoica.

Finalul ne gaseste in atac, irosind ocazii de gol prin Nicolita, Frunza si Puscasu insa fara a modifica tabela de marcaj, astfel consemnam rezultatul final Dacia Unirea Braila – Dunarea Calarasi 1-1.

DE REMARCAT

Man of the Match – Andrei Puscasu, pe langa reusita din minutul 33, a mai avut ocazii de a inscrie, reprezentand principalul pericol pentru poarta lui Lungu;

Sorin Frunza – asa cum ne-a obisnuit, este omul care poate face diferenta, printr-un sut finalizat cu gol, lovitura libera sau pase precise;

Alexandru Musca – In scadere de forma in ultimele doua partide, fara ocazii importante de a inscrie;

Victor Olenic – va lipsi meciul urmator cu Gloria Buzau, fiind eliminat in partida de astazi pentru cumul de cartonase; insa va reveni Marius Onofras.

Ma bucur de revenirea lui Stanciulescu si Necoara ce ne-au lipsit enorm in dezastru de la Clinceni.

Alexandru Iulian Stoica – un pusti de 18 ani, cu 5 goluri in acest sezon pentru Calarasi, a avut o prestatie reusita si cred ca vom mai auzi in viitor de el.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s