STIRI

SĂGEATA NĂVODARI – CF BRĂILA 0-1 07.04.13 ANTRENORUL BRĂILENILOR LE RĂSPUNDE ÎNCĂ O DATĂ ”CÂRCOTAŞILOR”

Pânzaru: ”Am dat statistica peste cap”

Chiar dacă în majoritatea timpului a partidei de astăzi de la Năvodari, CF Brăila s-a mulţumit să se apere şi să spere la un egal, echipa pregătită de Alin Pânzaru a dat lovitura în final şi a marcat decisiv pentru a câştiga toate punctele. La finalul disputei, antrenorul oaspeţilor a declarat că jucătorii săi au dat statistica peste cap prin această victorie.

Pânzaru spune că până la finalul campionatului se pot întâmpla multe în fruntea clasamentului, astfel că lupta rămâne deschisă până în ultima etapă. Totodată, tehnicianul le răspunde încă o dată ”cârcotaşilor” şi îi anunţă că CF Brăila vrea să promoveze în Liga I

”A fost un meci între două echipe valoroase ale seriei, două echipe aflate în cursa pentru promovare. Se putea întâmpla orice în acest meci. S-a întâmplat bine pentru noi şi ne bucurăm pentru aceste trei puncte. Am dat statistica peste cap pentru că toată lumea, conform statisticilor, nu ne dădea nicio şansă. Am demonstrat că la fotbal nu se joacă după statistică.

Nu avem un program tocmai uşor, meciurile trebuiesc jucate şi toate sunt importante pentru noi. Este o serie echilibrată în care de la meci la meci se pot schimba multe. Toate echipele au şanse la promovare în funcţie de parcursul pe care îl au. Botoşaniul a început bine acest retur, dar este prea devreme pentru a stabili cine promovează. Dintre toate echipele din serie, într-adevăr, ei au o bază sportivă frumoasă, au condiţii de pregătire şi au un public frumos, aşa cum este cel din Brăila.

Financiar suntem printre puţinele echipe care nu ne confruntăm cu probleme. Ce o să fie pentru Liga I vom vedea. Noi, conducerea tehnică, cât şi jucătorii ne facem treaba, jucăm pe teren şi, repet, pentru cârcotaşii, vrem să promovăm. Acesta este obiectivul nostru şi nu ne dăm la o parte pentru nimeni”, a spus după meci antrenorul brăilenilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s