CF BRAILA – Sportul Stud. 7-0! Am urcat pe locul 3!

CF BRĂILA – SPORTUL 7-0 14.04.13 PENTRU BRĂILENI URMEAZĂ TREI MECIURI DE FOC: LA OTOPENI, CU DELTA TULCEA, ŞI LA FC BOTOŞANI

După “carnagiul” cu Sportul, Brăila are în sfârşit golaveraj pozitiv!

Pe o vreme excelentă pentru fotbal, şi pe gazon stadionului „Municipal”, sâmbătă a avut loc partida etapei cu numărul 21 a ligii secunde dintre CF Brăila şi Sportul Studenţesc. Dacă în meciul din tur de la Bucureşti „studenţii” câştigau cu un clar 4-0, de această dată pentru gruparea bucureşteană a evoluat o formaţie alcătuită din juniorii republicani ai Sportului Studenţesc, fiind practic spulberaţi de brăileni cu un categoric 7-0! Cei aproximativ 1.500 de spectatori care au luat drumul cochetului stadion brăilean au asistat practic la un galop de sănătate oferit de echipa antrenată de Alin Pânzaru, iar în urma acestui succes CF Brăila şi-a rotunjit golaverajul, trecând pe pozitiv: 31-25!

Nici nu se aşezazeră bine pe gazon cele două formaţii, că gazdele reuşeau să deschidă scorul, ce-i drept în urma unui autogol. Bosoi a centrat de pe partea dreaptă, Rusu a reluat cu capul în bara transversală, mingea a revenit în teren, iar din dorinţa de a îndepărta pericolul Dobrin şutează în…Ştefănescu, iar mingea a trecut linia porţii cu toată opoziţia lui Ispas: 1-0 (min. 4). Dar calvarul „studenţilor” abia începea! Doar două minute mai târziu, Frunză a centrat perfent de pe partea stângă, iar Bălţoi a reluat cu capul în plasă dublând avantajul brăilenilor: 2-0 (min. 6). Nu s-a făcut imediat 3-0, pentru că în minutul 18 Rusu a reluat cu capul de puţin pe lângă poartă după o frumoasă schemă la o lovitură liberă, exersată la antrenamente de gruparea de la malul Dunării!

Scorul s-a modificat totuşi în minutul 30, atunci când acelaşi Frunză a „lucrat” o minge pe partea stângă, a centrat perefect în careul advers, iar de această dată Rusu nu a mai ratat ţinta: 3-0. Dar până la finalul primei reprize brăilenii aveau să mai înscrie alte două goluri superbe. Mai întâi, în minutul 32, Voicu trimite de la 30 de metri o „torpilă” care l-a lăsat fără replică pe nefericitul Ispas (4-0), iar în minutul 45 Bălţoi stabileşte scorul pauzei după ce a reluat imparabil, din voleu, centrarea excelentă a lui Neagoe: 5-0!

După odihna regulamentară, CF Brăila nu mai forţează, mulţumită de scorul arătat de tabela de marcaj, dar mai înscrie de alte două ori, la capătul a două faze simetrice. Prima dată a făcut-o în minutul 62, atunci când Ciocâlteu a trimis foarte bine în faţa porţii bucureştene, iar Câmpeanu a îndeplinit doar o formalitate de la numai un metru de poartă: 6-0. Patru minute mai târziu faza s-a repetat cu acelaşi Ciocâlteu servant în faţa porţii, dar de această dată cel care a marcat a fost Rusu: 7-0 (min. 66).

Până la finalul meciului brăilenii s-au relaxat total nemaidorind parcă să înscrie, în timp ce oaspeţii au irosit şansa golului de onoare în minutul 69 prin Vlad, cel care s-a încurcat practic în minge în careul brăilean, nefiind jenat de nimeni!

Cam asta a fost în linii mari istoria unui meci fără istoric, la capătul căruia CF Brăila a realizat scorul campionatului, dar pentru gruparea de la malul Dunării promovarea se va decide după următoarele trei etape. Brăilenii joacă runda viitoare la CS Otopeni, apoi primesc vizita echipei Delta Tulcea şi se deplasează la FC Botoşani. Abia după aceste trei jocuri se poate vedea dacă gruparea lui Alin Pânzaru mai poate trage nădejde la o promovare pe prima scenă a fotbalului românesc!

Dar până atunci iată componenţa celor două formaţii care s-au aflat sâmbătă faţă în faţă pe excelentul gazon al stadionului „Municipal” din Brăila:

CF BRĂILA – SPORTUL 7-0 (5-0)

Marcatori: Ştefănescu ’3 – aut., Bălţoi ’6, 45, B. Rusu ’30, ’65, M. Voicu ’33, Ad. Câmpeanu ’61

Bunduc – Bosoi (cpt.), D. Ignat, L. Ivan, Colilie – M. Voicu, Ochia (Ndigwe ’69), R. Neagoe, Frunză (Ciocâlteu ’57) – B. Rusu, Bălţoi (Ad. Câmpeanu ’46)
Antrenor: Alin Pânzaru

Ed. Ispas – Ştefănescu, I. Dobrin (cpt.), Leafu, Alexandrescu (Simerea ’67) – I. Radu, Nicolici, I. Vlad, Milea (Pandelescu ’71) – M. Dinu (Bicosu ’46), Stănici
Antrenor: Daniel Timofte

Au arbitrat foarte bine un meci care nu le-a pus absolut nicio problemă centralul Bogdan Anghelinei (Galaţi) şi asistenţii George Fridl şi Alexandra Apostu (ambii din Bacău)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s